Something about me

Hellurei kaikki!

Nyt oon ollu jo pari päivää reissun päällä ja oon vihdoin saanu tän blogin ulkoasun näyttämään joltain ja on myös aikaa vähän kirjotella!

Aloitetaan vaikka ihan siitä, että mikä tämä blogi on, ja kuka sitä kirjoittaa. Blogin nimi on Irene’s waves, jonka itseasiassa mun hyvä ystävä keksi joskus pari kuukautta sitten. Olin jo silloin päättänyt, että tältä reissulta alan kirjoittamaan blogia, koska se on helppo tapa kertoa kuulumisia kaikille, joita ne kiinnostaa, eikä tarvitse erikseen kaikkia juttuja selitellä. 🙂 Pohdin siinä silloin että mikähän olis hyvä nimi reissublogille ja sitten hän keksi sen. Enkä mä ite ainakaan parempaa keksinyt! Kirjoitin pari vuotta sitten blogia ollessani amk:sta vaihdossa Italiassa. Niitä juttuja on kiva lukea jälkeenpäin! Harmittaa ettei muilta pidemmiltä reissuilta ole tullut kirjoiteltua.

Blogin nimi viittaa siihen, että rakastan merta ja sen aaltoja. Voisin tuijottaa niitä tuntikausia kyllästymättä. Oon Suomessakin monta vuotta asunut jo meren äärillä sijaitsevissa kaupungeissa, koska se tuntuu minusta paljon kotoisammalta, kuin sisämaassa asuminen. Meri luo sen oman tunnelmansa paikkaan kuin paikkaan. Sen tuoksu ja äänet ovat myös todella rauhoittavia. Viime talven Indonesian reissulla innostuin myös surffaamisesta, minkä takia sinne oikeastaan lähdinkin. Halusin oppia surffaamaan. Rakastuin lajiin heti ensi kerroilla, vaikka helppo laji se ei ole. En todellakaan ole vielä mikään pro, mutta kokoajan oppii lisää!

Surffaamisessa ja ihan vain vedessä olemisessa on se taika, että silloin ei ajattele mitään muuta eli saa olla rauhassa omilta ajatuksiltaan! Ja muutenkin se fiilis, kun saat napattua aallon ja annat mennä vaan! Ei voi sanoin kuvailla. Se on todella koukuttavaa. Suosittelen kaikille jotka ei sitä oo vielä kokeillu. Mä ehdin viime Indonesian reissulla surffailla about kuukauden, ennenkuin loukkasin mun polven niin, ettei veteen ollut vähän aikaa menemistä… Ja sitten viime elokuussa käväisin Portugalissa viikon surffailemassa.

Siinäpä tuli nimestä inffoo ja sit jos vähän musta! Eli oon 25 vee, ja kuten voi nähdä niin tykkään reissailla. Nyt olis ainaki näillänäkymin tiedossa aiempia (jotka on maksimissaan ollu sen 4kk kerrallaan) pidempi reissu. Mä lopetin mun työt ja nyt olis tarkotus ensin vaan chillailla pari kuukautta. Ensin täällä Sri Lankalla pari viikkoa, minkä jälkeen suuntaan Kuala Lumpuriin pariks päiväks ja siitä sit taas Indonesiaan pariksi kuukaudeksi. Tämän ajan jälkeen olis ajatuksena mennä Australiaan katteleen jos sais töitä. Opiskelin amkissa liiketaloutta ja valmistuin vuosi sitten ennen joulua tradenomiksi. Viime talvena olin yhteensä 3kk reissussa, minkä jälkeen sit muutin Helsinkiin ja siellä asustelin ja tein töitä siihen asti kunnes nyt lähdin viime lauantaina reissun päälle.

Muita mun kiinnostuksen kohteita, joita varmasti täällä blogissa tulee myös livahtamaan, on ruoka, kaikenlaisten uusien juttujen kokeilu, joogasta innostuin myös viime syksynä ja liikunta yleensäkin on aina ollut lähellä mun sydäntä. Tykkään myös ottaa paljon kuvia ja niitten muokkaus on mulle terapiaa parhaimmillaan! Meinasin hommata reissuun mukaan kunnon kameran, mutta se jäi nyt jonnekkin tulevaisuuteen. Iphone 7 kameralla mennään, joka on kyllä tosi hyvä!! Myös ystävät ja perhe on tietysti tosi tärkeitä ja niiden kanssa tulee vietettyä paljon aikaa ja tehtyä kainkelaista kivaa. Onneks tälläki reissulla on monta ystävää tulossa samoihin paikkoihin. ❤

Yritän saada pian uuden postauksen aikaan, missä kerron sit vähän Sri Lankasta ja siitä mitä tähän mennessä oon ehtiny täällä nähdä ja tehdä 🙂

Good night!

-Irene

P.S. Ja tosiaan! Instagrammiin tulee laitettua aika paljon kuvia, sekä snapchattiin vielä ahkerammin! Jos kiinnostaa seurata, niin instasta löytyy nimellä @irenelaitila ja snapista irmelilai

2 thoughts on “Something about me

  1. Jeee oon ehkä maailman ilosin ku pääsen lukee sun juttuja sieltä! ❤ nii ja hieno ulkoasu on myös, susta tulee vielä ihan pro bloggaaja 😉

    Like

    1. Hihii ainakin yksi uskollinen blogin lukija 😉 Ja kiitos! Kyllä meni vähän aikaa säätäessä, mutta kyllä siitä ihan hieno tuli omastakin mielestä 😀

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s