Hello Bali!

Terkut Balilta 🙂

Nyt olis reilu viikko näissä maisemissa jo vietetty. Aika menee niin äkkiä, apua!

berawabeach

Saavuin Balille Denpasarin lentokentälle viime viikon tiistaina myöhään illalla. Lentokentältä tulin suoraan Cangguun hostelliin, jossa mun kaverit oli jo valmiiksi asumassa. Mun ensimmäiset päivät täällä oli tosi sateisia, niin ei oikeastaan voitu tehdä muuta kuin syödä ja chillata, mutta ihan mukavaa meillä oli silti 🙂 Ompahan ainakin lämmin!

Torstaina matkattiin Kutalle metsästämään mulle omaa lautaa. Päätin, että ostan oman surffilaudan täältä itselleni ja voin ottaa sen myös mukaan Australiaan sitten myöhemmin. Otettiin uber kohti Kutaa, mutta ei päästykkään sinne ihan niin nopeasti kuin oli luultu, koska hirvee ruuhka ja kuski valitsi vielä jotain ihme reittejä. No mutta perille päästiin kuitenkin. Kierreltiin muutamissa lautakaupoissa, minkä jälkeen käytiin syömässä ja sillä aikaa sain miettiä mihin lautaan päädyn. Lopulta päädyin valitsemaan laudan ensimmäisestä paikasta jossa käytiin. Onneks mulla oli ammattilaisia mukana jotka tiesi niistä vähän enemmän kuin mä! Oon kyllä ollu tosi tyytyväinen valintaan! ❤

berawabeach

berawabeach

Perjantaina olikin sitten mun synttäripäivä. 26vee jee! Oli tosi kiva päivä, vaikka lautaa en päässytkään vielä testailemaan. Satoi nimittäin koko päivän, muutamia auringon pilkahduksia lukuun ottamatta. Mentiin heti aamusta parin ystävän kanssa yhdessä aamupalalle yhteen mun lempparikahviloista täällä. Peloton Supershop on paikan nimi. Ihania smoothiebowleja saa sieltä ❤ Oli kiva reunion, nimittäin aamuapalalla oli mukana kaks tyttöö joihin tutustuin viime vuonna aikalailla samoihin aikoihin juurikin täällä Balilla 🙂 Aamupalan jälkeen päivä jatkui rennoissa merkeissä. Koska satoi, tilattiin hostellille pizzaa ja katottiin leffaa. Kun sade lakkasi mentiin hierontaan ja illasta käytiin vielä juhlimassa yhden ystäväni kanssa. Canggussa on aina viikonpäivästä riippuen menot eri paikoissa ja perjantaina on Old Man’sin vuoro, joten mentiin sinne.

newboard

Canggu

Lauantaina oli ensimmäinen päivä jolloin oli oikeasti hyvä ilma! Päätin tietty suunnata heti veteen. Oli tosi kivaa ja lauta tuntui hyvältä, mutta vesi oli sateen jäljiltä aivan järkyttävän likaista. Kaikenlaista roskaa joka puolella. Tuli tosi surullinen olo siitä, kuinka paljon ihmiset sitä merta ja luontoa yleensäkin saastuttavat. Lauantain jälkeen on onneks ollut hyviä ilmoja melkeen joka päivä ja oon päässy  veteen treenaileen mun laudan kans! Oon kyllä ollu niin happy siitä! Se on vähän pienempi kuin millä oon aikaisemmin mennyt ja tuon kokoisella (6’6) aloin treenaileen vasta Sri Lankalla. Vesikään ei oo enää ollut niin likaista ja tänään VAIN yks muovipussi tarttui muhun kun olin siellä.

smoothiebowl

canggu

Canggu on tunnettu näistä sen ihanista aamupalapaikoista ja ravintoloista yleensäkin. Ja onhan niissä taas tullut käytyä vähän liiankin usein… No mutta pitäähän sitä nauttia kun täällä kerran on. 😉  Eilen jatkettiin meidän matkaa Nusa Lembonganin saarelle ja täällä vietetään muutama päivä. Kerron tästä sitten lisää seuraavassa postauksessa!

canggu

canggu

canggu

Heihei tältä erää ja aurinkoisia terkkuja ja hyvää huomenta kaikille täältä!

❤ Irene

6 thoughts on “Hello Bali!

 1. Oii ihana ire! Ihana lukea näitä kirjotuksia, tulee itellekkun ihan balivibat. Oisimpa mäki siellä teijän kaa. Mutta onneksi pian nähään Ausseis. ? On täälläki nimittäin ihan mukiinmenevää ???‍♀️

  Like

 2. Voi ei miten ihana kuva susta tuo missä oot sun laudan kanssa!!?❤ maha alko kurnimaan nuita ruokakuvia kattellessa ja epäreilua sun rusketus, mutta onneksi itekki pääsee kohta ?☀️

  Like

  1. Kiitos 🙂 Haha, jos tykkää ihanista aamupaloista (kukapa ei) niin Canggusta jos jostain niitä löytyy !

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s