Takaisin Balilla

Heissan!

Nyt olis tän reissun aika Lombokilla tullut päätökseensä ja viime perjantaina lensin takaisin Balille. Matkan voi mennä myös veneellä, mutta päädyin lentämään,  koska matkojen hinta olisi ollut suunnilleen sama, mutta lentäen aikaa menee paljon vähemmän. Lento maksoi siis 17 e ja sai ottaa myös surffilaudan mukaan tuohon hintaan. Vietin tällä kertaa Lombokilla siis about 2,5 viikkoa ja voi vitsi että aika menee nopeesti!! Oon ollu täällä Indoissa nyt jo vähän päälle kuukauden. Vajaa kuukausi enää jäljellä täällä, apua!

seger

ashtari yoga

Meidän porukan muut lähti Balille jo vähän aiemmin ja mä sitten jäin vielä muutamaks extrapäiväks Lombokille viettään laatuaikaa ystävän kanssa, joka saapui sinne vähän meitä myöhemmin. Aika samalla kaavalla noi mun viimeisetkin päivät siellä meni kuin mitä jo tuossa edellisessä postauksessa kerroin. Surffii, joogaa, ruokaa ja chillausta.  Toi jooga on kyllä alkanu koukuttamaan mua kokoajan entistä enemmän! Tosiaan kiinnostuin siitä enemmän vasta  viime syksynä ja aloin tutustumaan siihen käymällä erilaisilla joogatunneilla Helsingissä. Täällä Lombokilla tuli sitten käytyä joogassa suunnilleen joka toinen päivä!

Joogassa niinkuin surffissakin mua ehkä koukuttaa eniten se, että niissä kehityksen voi huomata niin nopeasti. Ja kun sen huomaa niin haluaa kehittyä kokoajan vaan lisää ja lisää! Ihanaa 🙂 Lisäks sen jälkeen on aina tosi rentoutunut ja hyvä olo. Niin fyysisesti kuin myös henkisesti. Oon ite myös huomannu, että joogan aloittamisen jälkeen mulla ei oo ollu enää kauheesti ongelmia esimerkiksi selän tai jumiutuneiden hartioiden kanssa.  Koen että mulla ainakin joogan myötä oma keho on alkanut tuntua paljon paremmalta ja jotenkin tuntee sen paremmin.

IMG_2929

sunset in lombok

Tykkään kyllä meiningistä Lombokilla ja olisin periaatteessa voinut viihtyä siellä vielä vähän kauemmin, mutta olihan se ihan kiva tulla tänne Balillekin takaisin. Pidetään nyt varmaan meidän tukikohtaa koko kuukausi täällä Canggussa ja tästä sitten tehdään mahdollisesti pieniä reissuja ympäriinsä. Ainakin Uluwatuun olis tarkotus mennä käymään ja katsotaan mitä muuta sitä keksii. Viime vuonna tuli jo käytyä suurin osa paikoista missä halusikin, joten nyt voi vaan ottaa ihan rennosti ja keskittyy aaltoihin! Hostelli, jossa asutaan, on tosi kiva ja täällä viihtyy kyllä! Hostellin pitäjä on mukava ranskalainen mies ja täällä asuu yleensä porukkaa vähän pidemmän aikaa, joten ehtii tutustua tyyppeihin kunnolla. Kiva hengata yhdessä! Lauantaina oli esimerkiksi erään vieraan synttärit ja hostellin pitäjän vaimo oli kokkaillut sen kunniaksi lounaan, joka nautittiin sitten porukalla yhdessä. Myös kakku oli hankittu! Täällä on hyvä fiilis olla.

gerupuk

IMG_3020

IMG_3044

Kaikki hyvin siis paratiisissa! Nyt on ollut vähän pieniä aaltoja, mutta huomiseks pitäis tulla vähän parempaa! Aamulla käytiin jo vedessä ja longboardeilla sai tosi kivoja aaltoja!! Nyt olis päikkäriaika lounaan jälkeen ja sitten katsomaan aaltoja jos menis vielä sunsetsurffille. 🙂 Nää viimeset kuvat on mun viimeisiltä päiviltä Lombokilla. Mentiin yhdelle paratiisirannalle, jossa en ollut aikasemmin käyny ja meni kyllä kauneudessaan top10 biitseihin mitä mä oon nähny! Ihanaa sinistä vettä ja valkoista hiekkaa! Olis ollu aivan täydellinen ranta suppaukseen, kun aaltojakaan ei ollut, mutta harmi ettei siellä ollut lautoja vuokralla.

IMG_3039

Aurinkoisia terkkuja ja ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

❤ Irene

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s