Kesämuistoja <3

Kesä 2017 oli mulle yksi parhaista tähän asti eletyistä kesistä. Olin paljon töissä, mutta silti ehdin tehdä kaikenlaisia kivoja juttuja ja minireissuja monien ihanien ihmisten kanssa. Kaikkien mielestä tämä kesä ei ehkä ollut sään puolesta mikään hääppöinen, mutta itse olen toista mieltä. Mua ei haittaa vaikka koko aikaa ei paistaisi aurinko tai olisi +25 lämmintä. Tykkään ihan vain niin paljon siitä fiiliksestä, joka kesäaikaan Suomessa kaikkialla vallitsee. Se vihreys, tuoksut, onnelliset ihmiset ja valoisat illat sekä yöt. Ihan parhautta ❤

 

Kesän kohokohtia mulle olivat ehdottomasti roadtripit! Niissä vain on sitä ihanaa tunnelmaa kun ajellaan pitkin ja katsellaan maisemia, sekä yövytään aina eri paikoissa. Tän kesän reissut sijoittuivat Poriin sekä Turun saaristoon. En ollut vieraillut Turun saaristossa aiemmin ja oli tosi kiva päästä näkemään sitä. On kyllä hienoja paikkoja sielläpäin!

 

 

Suurin osa kesästä vierähti kyllä ihan Helsingin hoodeilla. Töiden paljouden vuoksi en oikein päässyt lähtemään minnekkään kauemmas, mutta eipä se liiemmin haitannut. Helsinki on ihan mun lempparikaupunki koko maailmassa ja varsinkin kesäaikaan se on mun mielestä tosi kiva paikka asua ja elää. Myös turistikohteena erinoimainen. Löytyy paljon tekemistä, paljon upeita spotteja meren äärellä ja aktiviteettimahdollisuuksia. Oman osansa viihtyvyyteen ainakin mulla tekee se, että nykyään suurin osa parhaista kavereista myöskin asuu  pääkaupunkisudulla. Eli on mahdollista suunnitella kokoajan kaikenlaista mukavaa tekemistä porukalla.

 

 

Tänä kesänä tein myös varmaan aikuisiän ennätyksen siinä, kuinka monta kertaa kävin uimassa luonnon vesissä. Taisin käydä varmaan lähemmäs kymmenen kertaa. Eihän se kyllä mitään lämmintä ollut, mutta mukavan virkistävää!

Tykkään käydä niin kesäisin kuin muinakin vuodenaikoina uimassa sekä vesijuoksemassa. Kesäisin sekin on kiva tehdä ulkona, joten monta kertaa tulikin käytyä Helsingin uimastadionilla. Muutaman kerran oli jopa niin lämmintä että pystyi aurinkoakin ottamaan. Kokonaisuudessaan tais kyllä jäädä tänä kesänä auringonotot ehkä kolmeen kertaan. Onneks oli kuitenkin hyvä pohjarusketus reissulta niin ei tarvinnut ihan kalpeita kinttuja esitellä shortseissa.

 

 

Yhden viikonlopun mun sisko Katariina oli koiransa Kanen kanssa täällä Helsingissä mua moikkaamassa. Käytiin viettämässä lauantaipäivää Suomenlinnassa. Oli ihana lämmin päivä. Kierreltiin ympäriinsä, nautittiin auringosta ja syötiin herneitä ja mansikoita. Päivä oli yks kesän parhaimmistoa säänkin puolesta! Ennen Suomenlinnaan menoa käytiin myös Kauppatorilla syömässä crepit. Illalla olikin sitten J.Karjalaisen keikka Allas sea poolilla, jonne tuli muutama muukin kaveri meidän seuraksi. Ihan mahava keikka! Lauloin varmaan joka biisissä mukana ja koko muullakin yleisöllä oli kokoajan hyvä meno päällä.

 

 

Mä oon aina haaveillu että pääsisin ihan oikeasti purjehtimaan. Tänä kesänä mulle ihan sattumalta tarjoutui siihen tilaisuus ja en todellakaan jättänyt sitä käyttämättä. Oli kyllä huikea kokemus! Sain myös itse tehdä kokoajan jotakin ja kyllä siitä jäi asioita aika hyvin mieleen ja sellainen kipinä että olisi kiva päästä uudestaankin purjehtimaan. Ehkä ens kesänä! Tehtiin pieni parin tunnin purjehdus Jätkänsaaresta kauppatorille.

 

 

Kesäillat, ystävät, auringonlaskut, jätskit, puistoviinit. Ihania hetkiä koko kesä täynnä ❤

 

 

Juhannusta vietettiin tänä vuonna Tahkolla. Meillä oli sieltä vuokrattu mökki, jossa yövyttiin torstaista sunnuntaihin. Hauska ja ikimuistoinen reissu tämäkin. Meillä oli hyvä porukka kasassa. En tuntenut kuin muutaman tyypin etukäteen, mutta oli tosi kivaa tutustua uusiin tyyppeihin. Tehtiin hennatatskoja, kerättiin kukkia ja tietenkin juhlittiin kuten Juhannukseen kuuluu.

 

 

Nuuksion reissu! Näitä tämänkaltaisia olis saanu olla enemmänkin. Mentiin porukalla yöksi nuuksioon. Mä nukuin riippumatossa ja en oo kyllä varmaan ikinä nukkunu niin hyvin! Niiiin hyvät muistot tolta reissulta. Patikoitiin ensin metsään joku 5 km, jonka jälkeen pistettiin leiri pystyyn. Loppuilta menikin nuotiopaikalla istuskellen, grillaillen ja jutellen. Tutustuttiin mielenkiintoisiin tyyppeihin ja höpöteltiin notskilla myöhään yöhön. Kello tais olla jotain 3 yöllä kun vihdoin mentiin nukkumaan.

Aamulla grillailtiin aamupalat ja käytiin lammessa heittämässä talviturkit! Puolen päivän aikoihin sitten lähdettiin käppäilemään takaisin autoja kohti. Hieno reissu hienojen tyyppien kans ❤

 

 

Tällainen kiertolainen kun kerran olen, niin tämän kesän majailin ylimääräisenä asukkina kavereideni kimppakämpässä. Asuttiin samassa huoneessa mun hyvän ystävän Iriksen kanssa ja se meni kyllä paljon paremmin kuin kumpikaan olisi osannut kuvitella. Välillä tottakai kumpaakin saattoi jotkut asiat ärsyttää, mutta pääosin kaikki meni hyvin ja elokuun lopussa olikin tosi haikeaa muuttaa heidän luotaan pois.

Yks aivan lempparijuttuja kesässä on parvekeaamuapalat. Ollaan kumpikin kesäisen kämppikseni kanssa oikeita aamupalahifistelijöitä ja tykätään panostaa kunnolla aamupaloihin. Laittaa kiva kattaus partsille, kuunnella musiikkia ja nauttia vaan. Aamupalaa voi syödä vaikka parikin tuntia! Ai että lähtee vapaapäivä hyvin käyntiin tollasella. Alla olevassa kuvassa lemppariaamupala banaaniletut. En malta oottaa että Iris tulee takas Afrikan reissultaan ja päästään tekeen joku aamu aamupalat taa yhessä. ❤ Ens viikolla!!

 

 

Ihan nopean visiitin ehdin käydä myös Tampereella moikkaamassa kavereita. Visiitti oli nopea, mutta ehti onneksi näkemään montaa ihanaa kuitenkin samalla kertaa. ❤

 

Seuraavaa kesää odotellessa! Toivottavasti se on edes puoliksi yhtä kiva kuin edellinen. Can’t waiiiit ❤ Saas nähdä mistäpäin maailmaa itsensä silloin löytää.

❤ Irene

 

One thought on “Kesämuistoja <3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s