Takaisin Balilla

Ompas kivaa olla täällä! Vaikka tänään on ollut aika tuulinen ja pilvinen päivä niin silti tosi hyvä fiilis olla takaisin täällä. 🙂 Mun lento oli perillä sunnuntai-iltana puolen yön aikaan ja menin siitä suoraan nukkumaan hostellille. En tosin meinannut saada oikein unta, koska nukuin kummatkin lennot niin hyvin. Kävi tuuri ja lennoilla ei istunut samalla rivillä mun kanssa yhtään ketään, joten pystyin nukkumaan makuuasennossa penkeillä molemmat lennot. En ehtinyt katsoa edes yhtään leffaa! Vähän kirjaa luin, kunnes taas nukahdin 😀

Tänään (maanantaina) nukuin tosi pitkään ja käytiin Nude Cafessa (yks ihan lempparikahvila Canggussa) aamupalalla. Päivä on mennyt aikalailla chillatessa poolilla ja muuten vaan rentoutuen. Ollut tosi väsynyt olo eikä oikein ollut voimia tehdä mitään erikoista. Surffillekaan en vielä mennyt, koska täällä Canggussa ainakin tuuli ihan överikovaa. Kävästiin rannalla kattomassa niin hiekkaa vaan lensi päälle niin kovaa että sattui.

Toisaalta ihan hyvä ottaa ihan levon kannalta tää eka päivä niin huomenna sitten uusilla voimilla! Aattelin mennä heti aamulla surffaan, jos vaan sää suosii. Mennään ehkä itärannikolle päin jos täällä aallot ei näytä kauhean lupaavilta. Pääsen testaamaan yhtä lautaa jonka ehkä ostan reissun ajaksi. Mullahan olis ollut kotona lauta jonka ostin viime vuonna, mutta päätin sitten että en raahaa sitä mukaan vaan ostan täältä sitten uuden ja varmaan myyn sen sitten kun lähden pois.

Tosiaan en oo tästä reissusta kauheesti kertonut täällä, mutta tarkoitus siis viettää tällä kertaa reissussa n. 5 viikkoa. Kohteena Indonesia ja lähinnä vanha tuttu Bali! Canggussa majailen tällä hetkellä vakkarihostellissa ja tästä sitten käydään surffaamassa vähän eri paikoissa missä milloinkin 🙂 Ajatuksena myös käydä reissun aikana jollain ihan uudella saarella, jossa en ole vielä aiemmin käynyt. Suunnitelmat on vielä vähäsen auki määränpään suhteen. Eiköhän ne selviä sitten aikanaan!

Käytiin äsken syömässä ja nyt alkaa jo pikkuhiljaa väsyttää. Soittelen Äitille vielä synttäripuhelun ja sitten nukkumaan. 🙂

Kuvia en oo oikein ehtiny vielä napsia, joten niitä enemmän sitten ensi postauksessa.

Hyvää yötä!

❤ Irene

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s