Balielämää ja parasiitti paratiisissa

Nyt on pari viikkoa hujahtanut jo aivan huomaamatta reissun päällä! Eka viikko meni pääsääntöisesti surffin parissa, pitkän tauon jälkeen kaikki oli vähän hakusessa, mutta oli ihanaa päästä taas veteen kunnolla. Koska suurimman osan päivistä vietin vedessä, en oo ehtinyt ihan hirveästi kuvia ottaa, mutta onneksi jotain löytyy. 🙂

Mulla kävi tosi huono tuuri ja viime maanantain ja tiistain välisenä yönä aloin oksentaa. Seuraavat kaksi päivää menikin sitten huoneen sisällä. Mikään ei pysynyt sisällä. Jos join vähänkin vettä, se tuli heti ulos. Parin päivän jälkeen olin niin huonossa kunnossa ja kuivunut, että päätin lähteä sairaalaan. Sairaalaan menon ja lääkityksen ansiosta olo alkoi helpottaa, vietin siellä yhteensä kolme yötä. Viime viikko meni siis aikalailla vain sairastaessa.

Mun taudin syyksi ilmeni parasiitti, jonka olen ilmeisesti saanut jostain jonkun huonon hygienian seurauksena. Jännä vaan, että se alkoi oireilla niin nopeasti, koska kuulemma yleensä parasiitit ilmoittavat olemassaolostaan vähän viiveellä. Luulen että sain sen joko vedestä surffilla, täällä Canggussa on nimittäin sadekauden aikaan aina tositosi likaista vettä, tai sitten eräästä ravintolasta. No eipä sitä tiedä, mutta nyt on onneksi jo paljon parempi olo. Lääkitys jatkuu ja myöhemmin täytyy vielä käydä ottamassa testejä sairaalassa. Pääasia että on päässyt pois ja voi taas nauttia lomasta. Muutama päivä täytyy vielä ottaa tosi iisisti, koska voimat ei ole vielä ehtinyt palautua kunnolla. Voin kertoa, että ei ole mikään kiva tauti ja tästä lähtien kiinnitän kyllä vielä erityisesti enemmän tarkkuutta myös omaan käsihygieniaan.

Mun ystävä Ellis saapui tänne Balille perjantaina mun ja Leffen iloksi ja ollaan nyt sitten vähän kierrelty ympäriinsä ja otettu ihan rennosti vaan. Tänään aion kyllä mennä surffaamaan! Vaikka vielä on vähän heikko olo, niin pakko päästä taas veteen. Ilmatkin on ollut nyt tosi hyvät. Kun saavuin Balille, täällä satoi tosi paljon, mutta nyt ei ole satanut pitkään aikaan kunnolla, mikä on tosi jees 🙂

Kivaa maanantaita ja alkanutta viikkoa kaikille!

-Irene

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s