Maanantain onni

Tällä hetkellä onni on kevät, lintujen laulu, sulava lumi, inspiroiva työ, ihana koti, ystävät, poikaystävä, kevään/kesän tulevat reissut ja roadtripit, juoksulenkki, jooga, hyvä kahvi.. Siinä ensimmäiset asiat jotka mieleen juolahti kun aloin miettiä onnellisuutta just tässä hetkessä.

Oon huomannut, että aina ajattelen liikaa tulevaa enkä aina osaa nauttia käsillä olevasta hetkestä. Se on varmastikin ollut koko elämän ajan yks mun suurimmista ongelmista ja asioista jolla oon sabotoinu mun omaa onnellisuutta. Vaikka se on vähän klisee, mutta se on totta: pitäis osata nauttia just siitä hetkestä mitä elää eikä murehtia tulevia asioita. Ei kuitenkaan voi elää tulevaisuudessa. 🙂 Yritän sitä kovasti nyt takoa päähäni ja pyrkiä elämään just sitä hetkeä missä oon ja lopettamaan tulevaisuuden liiallisen murehtimisen.

Jos totta puhutaan niin mulla on kyllä tällä hetkellä kaikki asiat tosi hyvin! Tai ainakin oon ehkä oppinu arvostaan kaikkia niitä hyviä juttuja elämässä eri tavalla. Mulla on ekaa kertaa elämässä kiinnostava ja koulutusta vastaava työ. On ihanaa kun on sellainen työ mihin joka aamu (jopa maanantaisin) menee innolla ja joka inspiroi. Oon tällä hetkellä terve, ja olen siitä tosi kiitollinen. Mulla on ihania ystäviä, perhe ja poikaystävä. Muutenkin on tosi hyvä fiilis kaikesta ja kyllä toi ulkona paistava aurinko varmasti vaikuttaa asiaan myös. 🙂

Tänään oli kyllä tosi jees maanantai. Töiden jälkeen oli vähän nälkäkiukku, mutta se lähti onneks syömällä ja piristyin kun mentiin juoksulenkille. Ei oo juoksukunto mikään paras tällä hetkellä, mutta ei auta kun reenailla! On niin ihana tuolla keväisessä ilmassa pinkoa menemään ja kuunnella luontoa. Parasta! Nyt vielä ohjelmassa iltajoogat ja iltapalat ja sitten voikin hyvillä mielin mennä peiton alle.

Kivaa uutta viikkoa kaikille! Toivottavasti tulee ihana keväinen viikko tästäkin. 🙂

Hyvää yötä!

P.s. Kuvat viime kesältä, ei oo kuitenkaan vielä ihan niin kesä täällä! 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s