Weekendbee – Sustainable sportswear

Yhteistyössä : Weekendbee

Oletko jo kuullut tästä uudesta ekologisten urheiluvaatteiden nettikaupasta? Jos olet, niin hyvä. Jos et, niin nyt kuulet!

Weekendbee on uusi suomalainen nettikauppa, joka myy ainoastaan vastuullisesti tuotettuja vaatteita urheiluun ja vapaa-aikaan. Nettikaupan perustivat vuonna 2018 Aissa ja Jukka, jotka tekevät nyt yhteistyötä kestävien tuotemerkkien, tuotteiden ja palveluiden kanssa.

Weekendbeen avulla Aissa ja Jukka haluavat tehdä kestävämmillä tuotantomenetelmillä valmistetuista ympäristöystävällisistä urheiluvaatteista suositumpia ja edullisempia vaihtoehtoja kuluttajille, jotka etsivät turvallista, ekologista ja kestävää vaatetusta.

Voit lukea lisää Aissasta ja Jukasta sekä Weekendbeen tarinasta täältä.

afterlightimage

Processed with VSCO with c8 preset

Olen ilokseni saanut työskennellä yhteistyössä Weekendbeen kanssa nyt muutaman kuukauden ajan. Ekologisuus ja kestävyys ovat myös minulle tärkeitä asioita. Nyt jos koskaan meidän pitää ajatella kulutustamme ja shoppailuamme entistä tarkemmin. Ostamista ei ehkä ole mahdollista lopettaa kokonaan, mutta ympäristön kannalta parempia valintoja on mahdollista tehdä.

Kuvissa vilahtelevat joogapantsit ovat Nepran Saturnus tightsit cayennen värisenä. Siis aivan ihanat! Kyseiset pantsit ovat olleet mulla jalassa jatkuvasti sen jälkeen kun olen ne saanut. Valehtelematta parhaat treenipöksyt mitä mulla on koskaan ollut. Ihanaa ohutta matskua, pysyy hyvin jalassa ja on vielä kivan näköiset. Eikä myöskään näy läpi, joten voi huoletta kyykkäillä salilla! Jos treeni-/joogatrikoiden hankinta on edessä, voin kyllä lämpimästi suositella kyseisiä pöksyjä. Saturnus tightseja löytyy Weekendbeen valikoimista myös sinisenä ja mustana.

afterlightimage

Processed with VSCO with c8 preset

Valkoinen kuvissa näkyvä ihana toppi puolestaan on Reylian top PrAna merkiltä. Toppi on valmistettu kasvispohjaisesta Lenzing Modal ® -materiaalista. Reylian top on täydellinen joogaan ja myös muuhun treenaamiseen. Kevyt ja ilmava toppi on mukava päällä ja siinä on kivoja ykistyiskohtia. Toppi myös näyttää erittäin hyvältä. Vahva suositus itseltäni myös tälle Weekendbeen tuotteelle.

Joogavaatteiden lisäksi mulla on ollut testissä Picture Organicin erittäin monikäyttöinen takki! Chloe Reversible Jacket on käännettävä, joten jos kyllästyy toiseen puoleen, voi kääntää toisen puolen näkyviin. Itse tykkään kummastakin puolesta, ja olenkin käyttänyt takkia tosi monipuolisesti niin urheillessa, ulkoillessa kuin vapaa-ajallakin.

Takki on mukavan kevyt, mutta silti lämmin. Plussaa on myös se, että se mahtuu erittäin pieneen tilaan. Itse reissaan paljon, minkä takia minulle on tärkeää että kaikki kamat mahtuu suht pieneen tilaan. Koosta pakko sanoa sen verran, että itselläni on tuosta takista koko L, vaikka yleensä olen S-M kokoa, joten kannattaa ehkä ottaa vähän reilu koko kyseisestä takista. Itselläni ainakin M-koko kirrasi hartioista vaikka en mikään super harteikas olekaan. 🙂

Ja hei niin! Ehkä paras asia Picturen takissa on se, että se on valmistettu kierrätetystä polyesteristä, joka on peräisin muovipulloista. How cool is that?

Jos kestävät ja ekologiset urheiluvaatteet kiinnostavat, osoitteeksi www.weekendbee.com ja shoppailemaan!

❤ irene

#testbee
// Kuvat: Lennart Ventin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s